Alberta

Alberta har sitt ursprung från Germanska namn.

Alberta betyder:
Feminine form of Albert: intelligent or noble.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Germanska

Mer om Alberta:
Wikipedia, Alberta i Google.
Alberta kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Alberta blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Alberta och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Germanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Alberta klicka här.

Hitta namn som slutar på Alberta

Namn slutar med lberta berta erta rta ta a

Namntestet

Hej, Alberta! Hur är det?
Alberta ska vi leka?
Alberta kom hit!
Men Alberta sluta dumma dig!
Maten är klar Alberta!
Stäng av TV:n Alberta!
Vad har du för telefonnummer Alberta?
Vad jobbar du med Alberta?
Älskar du mig Alberta?


På engelska

Hallo, Alberta! How are you?
Alberta do you want to play?
Stop making a fool of yourself Alberta!
Food is ready Alberta!
Alberta come here!
Whats you´re phonenumber Alberta?
What do you work with Alberta?
Do you love me Alberta?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Germanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn