Idalina

Idalina har sitt ursprung från Germanska namn.

Idalina betyder:
Working noble Idelle.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Germanska

Mer om Idalina:
Wikipedia, Idalina i Google.
Idalina kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Idalina blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Idalina och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Germanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Idalina klicka här.

Hitta namn som slutar på Idalina

Namn slutar med dalina alina lina ina na a

Namntestet

Hej, Idalina! Hur är det?
Idalina ska vi leka?
Idalina kom hit!
Men Idalina sluta dumma dig!
Maten är klar Idalina!
Stäng av TV:n Idalina!
Vad har du för telefonnummer Idalina?
Vad jobbar du med Idalina?
Älskar du mig Idalina?


På engelska

Hallo, Idalina! How are you?
Idalina do you want to play?
Stop making a fool of yourself Idalina!
Food is ready Idalina!
Idalina come here!
Whats you´re phonenumber Idalina?
What do you work with Idalina?
Do you love me Idalina?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Germanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn