Agalaia

Agalaia har sitt ursprung från Grekiska namn.

Agalaia betyder:
Splendor.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Agalaia:
Wikipedia, Agalaia i Google.
Agalaia kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Agalaia blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Agalaia och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Agalaia klicka här.

Hitta namn som slutar på Agalaia

Namn slutar med galaia alaia laia aia ia a

Namntestet

Hej, Agalaia! Hur är det?
Agalaia ska vi leka?
Agalaia kom hit!
Men Agalaia sluta dumma dig!
Maten är klar Agalaia!
Stäng av TV:n Agalaia!
Vad har du för telefonnummer Agalaia?
Vad jobbar du med Agalaia?
Älskar du mig Agalaia?


På engelska

Hallo, Agalaia! How are you?
Agalaia do you want to play?
Stop making a fool of yourself Agalaia!
Food is ready Agalaia!
Agalaia come here!
Whats you´re phonenumber Agalaia?
What do you work with Agalaia?
Do you love me Agalaia?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn