Daffodil

Daffodil har sitt ursprung från Grekiska namn.

Daffodil betyder:
Flower.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Daffodil:
Wikipedia, Daffodil i Google.
Daffodil kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Daffodil blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Daffodil och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Daffodil klicka här.

Hitta namn som slutar på Daffodil

Namn slutar med affodil ffodil fodil odil dil il l

Namntestet

Hej, Daffodil! Hur är det?
Daffodil ska vi leka?
Daffodil kom hit!
Men Daffodil sluta dumma dig!
Maten är klar Daffodil!
Stäng av TV:n Daffodil!
Vad har du för telefonnummer Daffodil?
Vad jobbar du med Daffodil?
Älskar du mig Daffodil?


På engelska

Hallo, Daffodil! How are you?
Daffodil do you want to play?
Stop making a fool of yourself Daffodil!
Food is ready Daffodil!
Daffodil come here!
Whats you´re phonenumber Daffodil?
What do you work with Daffodil?
Do you love me Daffodil?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn