Iantha

Iantha har sitt ursprung från Grekiska namn.

Iantha betyder:
Flower.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Iantha:
Wikipedia, Iantha i Google.
Iantha kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Iantha blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Iantha och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Iantha klicka här.

Hitta namn som slutar på Iantha

Namn slutar med antha ntha tha ha a

Namntestet

Hej, Iantha! Hur är det?
Iantha ska vi leka?
Iantha kom hit!
Men Iantha sluta dumma dig!
Maten är klar Iantha!
Stäng av TV:n Iantha!
Vad har du för telefonnummer Iantha?
Vad jobbar du med Iantha?
Älskar du mig Iantha?


På engelska

Hallo, Iantha! How are you?
Iantha do you want to play?
Stop making a fool of yourself Iantha!
Food is ready Iantha!
Iantha come here!
Whats you´re phonenumber Iantha?
What do you work with Iantha?
Do you love me Iantha?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn