Ica

Ica har sitt ursprung från Grekiska namn.

Ica betyder:
Light.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Ica:
Wikipedia, Ica i Google.
Ica kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ica blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ica och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ica klicka här.

Hitta namn som slutar på Ica

Namn slutar med ca a

Namntestet

Hej, Ica! Hur är det?
Ica ska vi leka?
Ica kom hit!
Men Ica sluta dumma dig!
Maten är klar Ica!
Stäng av TV:n Ica!
Vad har du för telefonnummer Ica?
Vad jobbar du med Ica?
Älskar du mig Ica?


På engelska

Hallo, Ica! How are you?
Ica do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ica!
Food is ready Ica!
Ica come here!
Whats you´re phonenumber Ica?
What do you work with Ica?
Do you love me Ica?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn