Odelet

Odelet har sitt ursprung från Grekiska namn.

Odelet betyder:
Little singer.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Odelet:
Wikipedia, Odelet i Google.
Odelet kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Odelet blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Odelet och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Odelet klicka här.

Hitta namn som slutar på Odelet

Namn slutar med delet elet let et t

Namntestet

Hej, Odelet! Hur är det?
Odelet ska vi leka?
Odelet kom hit!
Men Odelet sluta dumma dig!
Maten är klar Odelet!
Stäng av TV:n Odelet!
Vad har du för telefonnummer Odelet?
Vad jobbar du med Odelet?
Älskar du mig Odelet?


På engelska

Hallo, Odelet! How are you?
Odelet do you want to play?
Stop making a fool of yourself Odelet!
Food is ready Odelet!
Odelet come here!
Whats you´re phonenumber Odelet?
What do you work with Odelet?
Do you love me Odelet?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn