Xanthe

Xanthe har sitt ursprung från Grekiska namn.

Xanthe betyder:
Blond.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Xanthe:
Wikipedia, Xanthe i Google.
Xanthe kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Xanthe blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Xanthe och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Xanthe klicka här.

Hitta namn som slutar på Xanthe

Namn slutar med anthe nthe the he e

Namntestet

Hej, Xanthe! Hur är det?
Xanthe ska vi leka?
Xanthe kom hit!
Men Xanthe sluta dumma dig!
Maten är klar Xanthe!
Stäng av TV:n Xanthe!
Vad har du för telefonnummer Xanthe?
Vad jobbar du med Xanthe?
Älskar du mig Xanthe?


På engelska

Hallo, Xanthe! How are you?
Xanthe do you want to play?
Stop making a fool of yourself Xanthe!
Food is ready Xanthe!
Xanthe come here!
Whats you´re phonenumber Xanthe?
What do you work with Xanthe?
Do you love me Xanthe?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn