Xena

Xena har sitt ursprung från Grekiska namn.

Xena betyder:
Welcoming; hospitable.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Xena:
Wikipedia, Xena i Google.
Xena kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Xena blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Xena och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Xena klicka här.

Hitta namn som slutar på Xena

Namn slutar med ena na a

Namntestet

Hej, Xena! Hur är det?
Xena ska vi leka?
Xena kom hit!
Men Xena sluta dumma dig!
Maten är klar Xena!
Stäng av TV:n Xena!
Vad har du för telefonnummer Xena?
Vad jobbar du med Xena?
Älskar du mig Xena?


På engelska

Hallo, Xena! How are you?
Xena do you want to play?
Stop making a fool of yourself Xena!
Food is ready Xena!
Xena come here!
Whats you´re phonenumber Xena?
What do you work with Xena?
Do you love me Xena?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn