Xylia

Xylia har sitt ursprung från Grekiska namn.

Xylia betyder:
From the woods.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Xylia:
Wikipedia, Xylia i Google.
Xylia kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Xylia blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Xylia och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Xylia klicka här.

Hitta namn som slutar på Xylia

Namn slutar med ylia lia ia a

Namntestet

Hej, Xylia! Hur är det?
Xylia ska vi leka?
Xylia kom hit!
Men Xylia sluta dumma dig!
Maten är klar Xylia!
Stäng av TV:n Xylia!
Vad har du för telefonnummer Xylia?
Vad jobbar du med Xylia?
Älskar du mig Xylia?


På engelska

Hallo, Xylia! How are you?
Xylia do you want to play?
Stop making a fool of yourself Xylia!
Food is ready Xylia!
Xylia come here!
Whats you´re phonenumber Xylia?
What do you work with Xylia?
Do you love me Xylia?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn