Xylinia

Xylinia har sitt ursprung från Grekiska namn.

Xylinia betyder:
From the woods.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Xylinia:
Wikipedia, Xylinia i Google.
Xylinia kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Xylinia blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Xylinia och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Xylinia klicka här.

Hitta namn som slutar på Xylinia

Namn slutar med ylinia linia inia nia ia a

Namntestet

Hej, Xylinia! Hur är det?
Xylinia ska vi leka?
Xylinia kom hit!
Men Xylinia sluta dumma dig!
Maten är klar Xylinia!
Stäng av TV:n Xylinia!
Vad har du för telefonnummer Xylinia?
Vad jobbar du med Xylinia?
Älskar du mig Xylinia?


På engelska

Hallo, Xylinia! How are you?
Xylinia do you want to play?
Stop making a fool of yourself Xylinia!
Food is ready Xylinia!
Xylinia come here!
Whats you´re phonenumber Xylinia?
What do you work with Xylinia?
Do you love me Xylinia?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn