Abderus

Abderus har sitt ursprung från Grekiska namn.

Abderus betyder:
A friend of Hercules.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Abderus:
Wikipedia, Abderus i Google.
Abderus kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abderus blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abderus och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abderus klicka här.

Hitta namn som slutar på Abderus

Namn slutar med bderus derus erus rus us s

Namntestet

Hej, Abderus! Hur är det?
Abderus ska vi leka?
Abderus kom hit!
Men Abderus sluta dumma dig!
Maten är klar Abderus!
Stäng av TV:n Abderus!
Vad har du för telefonnummer Abderus?
Vad jobbar du med Abderus?
Älskar du mig Abderus?


På engelska

Hallo, Abderus! How are you?
Abderus do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abderus!
Food is ready Abderus!
Abderus come here!
Whats you´re phonenumber Abderus?
What do you work with Abderus?
Do you love me Abderus?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn