Abydos

Abydos har sitt ursprung från Grekiska namn.

Abydos betyder:
From Abydos.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Abydos:
Wikipedia, Abydos i Google.
Abydos kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abydos blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abydos och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abydos klicka här.

Hitta namn som slutar på Abydos

Namn slutar med bydos ydos dos os s

Namntestet

Hej, Abydos! Hur är det?
Abydos ska vi leka?
Abydos kom hit!
Men Abydos sluta dumma dig!
Maten är klar Abydos!
Stäng av TV:n Abydos!
Vad har du för telefonnummer Abydos?
Vad jobbar du med Abydos?
Älskar du mig Abydos?


På engelska

Hallo, Abydos! How are you?
Abydos do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abydos!
Food is ready Abydos!
Abydos come here!
Whats you´re phonenumber Abydos?
What do you work with Abydos?
Do you love me Abydos?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn