Aegis

Aegis har sitt ursprung från Grekiska namn.

Aegis betyder:
Variant of Aegeus: Zeus' shield, which was made of goatskin. Also the name of the second husband of Medea.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Aegis:
Wikipedia, Aegis i Google.
Aegis kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aegis blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aegis och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aegis klicka här.

Hitta namn som slutar på Aegis

Namn slutar med egis gis is s

Namntestet

Hej, Aegis! Hur är det?
Aegis ska vi leka?
Aegis kom hit!
Men Aegis sluta dumma dig!
Maten är klar Aegis!
Stäng av TV:n Aegis!
Vad har du för telefonnummer Aegis?
Vad jobbar du med Aegis?
Älskar du mig Aegis?


På engelska

Hallo, Aegis! How are you?
Aegis do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aegis!
Food is ready Aegis!
Aegis come here!
Whats you´re phonenumber Aegis?
What do you work with Aegis?
Do you love me Aegis?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn