Daemon

Daemon har sitt ursprung från Grekiska namn.

Daemon betyder:
Guardian spirit.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Daemon:
Wikipedia, Daemon i Google.
Daemon kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Daemon blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Daemon och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Daemon klicka här.

Hitta namn som slutar på Daemon

Namn slutar med aemon emon mon on n

Namntestet

Hej, Daemon! Hur är det?
Daemon ska vi leka?
Daemon kom hit!
Men Daemon sluta dumma dig!
Maten är klar Daemon!
Stäng av TV:n Daemon!
Vad har du för telefonnummer Daemon?
Vad jobbar du med Daemon?
Älskar du mig Daemon?


På engelska

Hallo, Daemon! How are you?
Daemon do you want to play?
Stop making a fool of yourself Daemon!
Food is ready Daemon!
Daemon come here!
Whats you´re phonenumber Daemon?
What do you work with Daemon?
Do you love me Daemon?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn