Darrius

Darrius har sitt ursprung från Grekiska namn.

Darrius betyder:
Variant of Darius: Rich; wealthy.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Darrius:
Wikipedia, Darrius i Google.
Darrius kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Darrius blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Darrius och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Darrius klicka här.

Hitta namn som slutar på Darrius

Namn slutar med arrius rrius rius ius us s

Namntestet

Hej, Darrius! Hur är det?
Darrius ska vi leka?
Darrius kom hit!
Men Darrius sluta dumma dig!
Maten är klar Darrius!
Stäng av TV:n Darrius!
Vad har du för telefonnummer Darrius?
Vad jobbar du med Darrius?
Älskar du mig Darrius?


På engelska

Hallo, Darrius! How are you?
Darrius do you want to play?
Stop making a fool of yourself Darrius!
Food is ready Darrius!
Darrius come here!
Whats you´re phonenumber Darrius?
What do you work with Darrius?
Do you love me Darrius?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn