Kadmus

Kadmus har sitt ursprung från Grekiska namn.

Kadmus betyder:
From the east.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Kadmus:
Wikipedia, Kadmus i Google.
Kadmus kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kadmus blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kadmus och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kadmus klicka här.

Hitta namn som slutar på Kadmus

Namn slutar med admus dmus mus us s

Namntestet

Hej, Kadmus! Hur är det?
Kadmus ska vi leka?
Kadmus kom hit!
Men Kadmus sluta dumma dig!
Maten är klar Kadmus!
Stäng av TV:n Kadmus!
Vad har du för telefonnummer Kadmus?
Vad jobbar du med Kadmus?
Älskar du mig Kadmus?


På engelska

Hallo, Kadmus! How are you?
Kadmus do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kadmus!
Food is ready Kadmus!
Kadmus come here!
Whats you´re phonenumber Kadmus?
What do you work with Kadmus?
Do you love me Kadmus?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn