Daganya

Daganya har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Daganya betyder:
Ceremonial grain.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Daganya:
Wikipedia, Daganya i Google.
Daganya kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Daganya blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Daganya och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Daganya klicka här.

Hitta namn som slutar på Daganya

Namn slutar med aganya ganya anya nya ya a

Namntestet

Hej, Daganya! Hur är det?
Daganya ska vi leka?
Daganya kom hit!
Men Daganya sluta dumma dig!
Maten är klar Daganya!
Stäng av TV:n Daganya!
Vad har du för telefonnummer Daganya?
Vad jobbar du med Daganya?
Älskar du mig Daganya?


På engelska

Hallo, Daganya! How are you?
Daganya do you want to play?
Stop making a fool of yourself Daganya!
Food is ready Daganya!
Daganya come here!
Whats you´re phonenumber Daganya?
What do you work with Daganya?
Do you love me Daganya?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn