Hadara

Hadara har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Hadara betyder:
Spectacular ornament. Adorned with beauty.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Hadara:
Wikipedia, Hadara i Google.
Hadara kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Hadara blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Hadara och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Hadara klicka här.

Hitta namn som slutar på Hadara

Namn slutar med adara dara ara ra a

Namntestet

Hej, Hadara! Hur är det?
Hadara ska vi leka?
Hadara kom hit!
Men Hadara sluta dumma dig!
Maten är klar Hadara!
Stäng av TV:n Hadara!
Vad har du för telefonnummer Hadara?
Vad jobbar du med Hadara?
Älskar du mig Hadara?


På engelska

Hallo, Hadara! How are you?
Hadara do you want to play?
Stop making a fool of yourself Hadara!
Food is ready Hadara!
Hadara come here!
Whats you´re phonenumber Hadara?
What do you work with Hadara?
Do you love me Hadara?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn