Hagar

Hagar har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Hagar betyder:
Forsaken. Flight. Famous bearer: the Old Testament maidservant of Sarah, wife of Abraham.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Hagar:
Wikipedia, Hagar i Google.
Hagar kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Hagar blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Hagar och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Hagar klicka här.

Hitta namn som slutar på Hagar

Namn slutar med agar gar ar r

Namntestet

Hej, Hagar! Hur är det?
Hagar ska vi leka?
Hagar kom hit!
Men Hagar sluta dumma dig!
Maten är klar Hagar!
Stäng av TV:n Hagar!
Vad har du för telefonnummer Hagar?
Vad jobbar du med Hagar?
Älskar du mig Hagar?


På engelska

Hallo, Hagar! How are you?
Hagar do you want to play?
Stop making a fool of yourself Hagar!
Food is ready Hagar!
Hagar come here!
Whats you´re phonenumber Hagar?
What do you work with Hagar?
Do you love me Hagar?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn