Madalyn

Madalyn har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Madalyn betyder:
From the tower.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Madalyn:
Wikipedia, Madalyn i Google.
Madalyn kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Madalyn blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Madalyn och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Madalyn klicka här.

Hitta namn som slutar på Madalyn

Namn slutar med adalyn dalyn alyn lyn yn n

Namntestet

Hej, Madalyn! Hur är det?
Madalyn ska vi leka?
Madalyn kom hit!
Men Madalyn sluta dumma dig!
Maten är klar Madalyn!
Stäng av TV:n Madalyn!
Vad har du för telefonnummer Madalyn?
Vad jobbar du med Madalyn?
Älskar du mig Madalyn?


På engelska

Hallo, Madalyn! How are you?
Madalyn do you want to play?
Stop making a fool of yourself Madalyn!
Food is ready Madalyn!
Madalyn come here!
Whats you´re phonenumber Madalyn?
What do you work with Madalyn?
Do you love me Madalyn?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn