Rafela

Rafela har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Rafela betyder:
Healer.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Rafela:
Wikipedia, Rafela i Google.
Rafela kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Rafela blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Rafela och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Rafela klicka här.

Hitta namn som slutar på Rafela

Namn slutar med afela fela ela la a

Namntestet

Hej, Rafela! Hur är det?
Rafela ska vi leka?
Rafela kom hit!
Men Rafela sluta dumma dig!
Maten är klar Rafela!
Stäng av TV:n Rafela!
Vad har du för telefonnummer Rafela?
Vad jobbar du med Rafela?
Älskar du mig Rafela?


På engelska

Hallo, Rafela! How are you?
Rafela do you want to play?
Stop making a fool of yourself Rafela!
Food is ready Rafela!
Rafela come here!
Whats you´re phonenumber Rafela?
What do you work with Rafela?
Do you love me Rafela?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn