Yaffa

Yaffa har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Yaffa betyder:
Beautiful.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Yaffa:
Wikipedia, Yaffa i Google.
Yaffa kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Yaffa blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Yaffa och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Yaffa klicka här.

Hitta namn som slutar på Yaffa

Namn slutar med affa ffa fa a

Namntestet

Hej, Yaffa! Hur är det?
Yaffa ska vi leka?
Yaffa kom hit!
Men Yaffa sluta dumma dig!
Maten är klar Yaffa!
Stäng av TV:n Yaffa!
Vad har du för telefonnummer Yaffa?
Vad jobbar du med Yaffa?
Älskar du mig Yaffa?


På engelska

Hallo, Yaffa! How are you?
Yaffa do you want to play?
Stop making a fool of yourself Yaffa!
Food is ready Yaffa!
Yaffa come here!
Whats you´re phonenumber Yaffa?
What do you work with Yaffa?
Do you love me Yaffa?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn