Abell

Abell har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Abell betyder:
Exhalation of breath. The second son of Adam in the bible. The variant Able is used as an Engelska surname.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Abell:
Wikipedia, Abell i Google.
Abell kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abell blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abell och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abell klicka här.

Hitta namn som slutar på Abell

Namn slutar med bell ell ll l

Namntestet

Hej, Abell! Hur är det?
Abell ska vi leka?
Abell kom hit!
Men Abell sluta dumma dig!
Maten är klar Abell!
Stäng av TV:n Abell!
Vad har du för telefonnummer Abell?
Vad jobbar du med Abell?
Älskar du mig Abell?


På engelska

Hallo, Abell! How are you?
Abell do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abell!
Food is ready Abell!
Abell come here!
Whats you´re phonenumber Abell?
What do you work with Abell?
Do you love me Abell?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn