Abrahan

Abrahan har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Abrahan betyder:
Variant of Abraham: Father of many.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Abrahan:
Wikipedia, Abrahan i Google.
Abrahan kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abrahan blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abrahan och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abrahan klicka här.

Hitta namn som slutar på Abrahan

Namn slutar med brahan rahan ahan han an n

Namntestet

Hej, Abrahan! Hur är det?
Abrahan ska vi leka?
Abrahan kom hit!
Men Abrahan sluta dumma dig!
Maten är klar Abrahan!
Stäng av TV:n Abrahan!
Vad har du för telefonnummer Abrahan?
Vad jobbar du med Abrahan?
Älskar du mig Abrahan?


På engelska

Hallo, Abrahan! How are you?
Abrahan do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abrahan!
Food is ready Abrahan!
Abrahan come here!
Whats you´re phonenumber Abrahan?
What do you work with Abrahan?
Do you love me Abrahan?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn