Abrao

Abrao har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Abrao betyder:
Variant of Abraham: Father of many.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Abrao:
Wikipedia, Abrao i Google.
Abrao kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abrao blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abrao och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abrao klicka här.

Hitta namn som slutar på Abrao

Namn slutar med brao rao ao o

Namntestet

Hej, Abrao! Hur är det?
Abrao ska vi leka?
Abrao kom hit!
Men Abrao sluta dumma dig!
Maten är klar Abrao!
Stäng av TV:n Abrao!
Vad har du för telefonnummer Abrao?
Vad jobbar du med Abrao?
Älskar du mig Abrao?


På engelska

Hallo, Abrao! How are you?
Abrao do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abrao!
Food is ready Abrao!
Abrao come here!
Whats you´re phonenumber Abrao?
What do you work with Abrao?
Do you love me Abrao?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn