Jabin

Jabin har sitt ursprung från Bibliska namn.

Jabin betyder:
He that understands; building
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Jabin:
Wikipedia, Jabin i Google.
Jabin kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Jabin blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Jabin och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Jabin klicka här.

Hitta namn som slutar på Jabin

Namn slutar med abin bin in n

Namntestet

Hej, Jabin! Hur är det?
Jabin ska vi leka?
Jabin kom hit!
Men Jabin sluta dumma dig!
Maten är klar Jabin!
Stäng av TV:n Jabin!
Vad har du för telefonnummer Jabin?
Vad jobbar du med Jabin?
Älskar du mig Jabin?


På engelska

Hallo, Jabin! How are you?
Jabin do you want to play?
Stop making a fool of yourself Jabin!
Food is ready Jabin!
Jabin come here!
Whats you´re phonenumber Jabin?
What do you work with Jabin?
Do you love me Jabin?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn