Nadav

Nadav har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Nadav betyder:
Gives.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Nadav:
Wikipedia, Nadav i Google.
Nadav kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Nadav blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Nadav och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Nadav klicka här.

Hitta namn som slutar på Nadav

Namn slutar med adav dav av v

Namntestet

Hej, Nadav! Hur är det?
Nadav ska vi leka?
Nadav kom hit!
Men Nadav sluta dumma dig!
Maten är klar Nadav!
Stäng av TV:n Nadav!
Vad har du för telefonnummer Nadav?
Vad jobbar du med Nadav?
Älskar du mig Nadav?


På engelska

Hallo, Nadav! How are you?
Nadav do you want to play?
Stop making a fool of yourself Nadav!
Food is ready Nadav!
Nadav come here!
Whats you´re phonenumber Nadav?
What do you work with Nadav?
Do you love me Nadav?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn