Ximun

Ximun har sitt ursprung från Baskien namn.

Ximun betyder:
God is heard.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Baskien

Mer om Ximun:
Wikipedia, Ximun i Google.
Ximun kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ximun blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ximun och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Baskien namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ximun klicka här.

Hitta namn som slutar på Ximun

Namn slutar med imun mun un n

Namntestet

Hej, Ximun! Hur är det?
Ximun ska vi leka?
Ximun kom hit!
Men Ximun sluta dumma dig!
Maten är klar Ximun!
Stäng av TV:n Ximun!
Vad har du för telefonnummer Ximun?
Vad jobbar du med Ximun?
Älskar du mig Ximun?


På engelska

Hallo, Ximun! How are you?
Ximun do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ximun!
Food is ready Ximun!
Ximun come here!
Whats you´re phonenumber Ximun?
What do you work with Ximun?
Do you love me Ximun?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Baskien namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn