Zebediah

Zebediah har sitt ursprung från Hebreiska namn.

Zebediah betyder:
Gift from God.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hebreiska

Mer om Zebediah:
Wikipedia, Zebediah i Google.
Zebediah kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Zebediah blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Zebediah och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hebreiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Zebediah klicka här.

Hitta namn som slutar på Zebediah

Namn slutar med ebediah bediah ediah diah iah ah h

Namntestet

Hej, Zebediah! Hur är det?
Zebediah ska vi leka?
Zebediah kom hit!
Men Zebediah sluta dumma dig!
Maten är klar Zebediah!
Stäng av TV:n Zebediah!
Vad har du för telefonnummer Zebediah?
Vad jobbar du med Zebediah?
Älskar du mig Zebediah?


På engelska

Hallo, Zebediah! How are you?
Zebediah do you want to play?
Stop making a fool of yourself Zebediah!
Food is ready Zebediah!
Zebediah come here!
Whats you´re phonenumber Zebediah?
What do you work with Zebediah?
Do you love me Zebediah?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hebreiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn