Ajaya

Ajaya har sitt ursprung från Hindi namn.

Ajaya betyder:
Invincible.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hindi

Mer om Ajaya:
Wikipedia, Ajaya i Google.
Ajaya kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ajaya blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ajaya och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hindi namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ajaya klicka här.

Hitta namn som slutar på Ajaya

Namn slutar med jaya aya ya a

Namntestet

Hej, Ajaya! Hur är det?
Ajaya ska vi leka?
Ajaya kom hit!
Men Ajaya sluta dumma dig!
Maten är klar Ajaya!
Stäng av TV:n Ajaya!
Vad har du för telefonnummer Ajaya?
Vad jobbar du med Ajaya?
Älskar du mig Ajaya?


På engelska

Hallo, Ajaya! How are you?
Ajaya do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ajaya!
Food is ready Ajaya!
Ajaya come here!
Whats you´re phonenumber Ajaya?
What do you work with Ajaya?
Do you love me Ajaya?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hindi namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn