Abhiraja

Abhiraja har sitt ursprung från Hindi namn.

Abhiraja betyder:
Great king.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hindi

Mer om Abhiraja:
Wikipedia, Abhiraja i Google.
Abhiraja kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abhiraja blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abhiraja och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hindi namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abhiraja klicka här.

Hitta namn som slutar på Abhiraja

Namn slutar med bhiraja hiraja iraja raja aja ja a

Namntestet

Hej, Abhiraja! Hur är det?
Abhiraja ska vi leka?
Abhiraja kom hit!
Men Abhiraja sluta dumma dig!
Maten är klar Abhiraja!
Stäng av TV:n Abhiraja!
Vad har du för telefonnummer Abhiraja?
Vad jobbar du med Abhiraja?
Älskar du mig Abhiraja?


På engelska

Hallo, Abhiraja! How are you?
Abhiraja do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abhiraja!
Food is ready Abhiraja!
Abhiraja come here!
Whats you´re phonenumber Abhiraja?
What do you work with Abhiraja?
Do you love me Abhiraja?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hindi namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn