Agastya

Agastya har sitt ursprung från Hindi namn.

Agastya betyder:
Agastya is the patron saint of southern India.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hindi

Mer om Agastya:
Wikipedia, Agastya i Google.
Agastya kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Agastya blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Agastya och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hindi namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Agastya klicka här.

Hitta namn som slutar på Agastya

Namn slutar med gastya astya stya tya ya a

Namntestet

Hej, Agastya! Hur är det?
Agastya ska vi leka?
Agastya kom hit!
Men Agastya sluta dumma dig!
Maten är klar Agastya!
Stäng av TV:n Agastya!
Vad har du för telefonnummer Agastya?
Vad jobbar du med Agastya?
Älskar du mig Agastya?


På engelska

Hallo, Agastya! How are you?
Agastya do you want to play?
Stop making a fool of yourself Agastya!
Food is ready Agastya!
Agastya come here!
Whats you´re phonenumber Agastya?
What do you work with Agastya?
Do you love me Agastya?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hindi namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn