Akilesh

Akilesh har sitt ursprung från Hindi namn.

Akilesh betyder:
King of all.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hindi

Mer om Akilesh:
Wikipedia, Akilesh i Google.
Akilesh kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Akilesh blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Akilesh och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hindi namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Akilesh klicka här.

Hitta namn som slutar på Akilesh

Namn slutar med kilesh ilesh lesh esh sh h

Namntestet

Hej, Akilesh! Hur är det?
Akilesh ska vi leka?
Akilesh kom hit!
Men Akilesh sluta dumma dig!
Maten är klar Akilesh!
Stäng av TV:n Akilesh!
Vad har du för telefonnummer Akilesh?
Vad jobbar du med Akilesh?
Älskar du mig Akilesh?


På engelska

Hallo, Akilesh! How are you?
Akilesh do you want to play?
Stop making a fool of yourself Akilesh!
Food is ready Akilesh!
Akilesh come here!
Whats you´re phonenumber Akilesh?
What do you work with Akilesh?
Do you love me Akilesh?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hindi namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn