Ananta

Ananta har sitt ursprung från Hindi namn.

Ananta betyder:
Name of a serpent.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hindi

Mer om Ananta:
Wikipedia, Ananta i Google.
Ananta kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ananta blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ananta och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hindi namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ananta klicka här.

Hitta namn som slutar på Ananta

Namn slutar med nanta anta nta ta a

Namntestet

Hej, Ananta! Hur är det?
Ananta ska vi leka?
Ananta kom hit!
Men Ananta sluta dumma dig!
Maten är klar Ananta!
Stäng av TV:n Ananta!
Vad har du för telefonnummer Ananta?
Vad jobbar du med Ananta?
Älskar du mig Ananta?


På engelska

Hallo, Ananta! How are you?
Ananta do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ananta!
Food is ready Ananta!
Ananta come here!
Whats you´re phonenumber Ananta?
What do you work with Ananta?
Do you love me Ananta?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hindi namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn