Baber

Baber har sitt ursprung från Hindi namn.

Baber betyder:
Variant of Babar: Lion.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hindi

Mer om Baber:
Wikipedia, Baber i Google.
Baber kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Baber blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Baber och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hindi namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Baber klicka här.

Hitta namn som slutar på Baber

Namn slutar med aber ber er r

Namntestet

Hej, Baber! Hur är det?
Baber ska vi leka?
Baber kom hit!
Men Baber sluta dumma dig!
Maten är klar Baber!
Stäng av TV:n Baber!
Vad har du för telefonnummer Baber?
Vad jobbar du med Baber?
Älskar du mig Baber?


På engelska

Hallo, Baber! How are you?
Baber do you want to play?
Stop making a fool of yourself Baber!
Food is ready Baber!
Baber come here!
Whats you´re phonenumber Baber?
What do you work with Baber?
Do you love me Baber?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hindi namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn