Tahki

Tahki har sitt ursprung från Indian namn.

Tahki betyder:
Cold (Algonquin).
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indian

Mer om Tahki:
Wikipedia, Tahki i Google.
Tahki kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Tahki blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Tahki och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indian namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Tahki klicka här.

Hitta namn som slutar på Tahki

Namn slutar med ahki hki ki i

Namntestet

Hej, Tahki! Hur är det?
Tahki ska vi leka?
Tahki kom hit!
Men Tahki sluta dumma dig!
Maten är klar Tahki!
Stäng av TV:n Tahki!
Vad har du för telefonnummer Tahki?
Vad jobbar du med Tahki?
Älskar du mig Tahki?


På engelska

Hallo, Tahki! How are you?
Tahki do you want to play?
Stop making a fool of yourself Tahki!
Food is ready Tahki!
Tahki come here!
Whats you´re phonenumber Tahki?
What do you work with Tahki?
Do you love me Tahki?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indian namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn