Taima

Taima har sitt ursprung från Indian namn.

Taima betyder:
Thunder.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indian

Mer om Taima:
Wikipedia, Taima i Google.
Taima kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Taima blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Taima och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indian namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Taima klicka här.

Hitta namn som slutar på Taima

Namn slutar med aima ima ma a

Namntestet

Hej, Taima! Hur är det?
Taima ska vi leka?
Taima kom hit!
Men Taima sluta dumma dig!
Maten är klar Taima!
Stäng av TV:n Taima!
Vad har du för telefonnummer Taima?
Vad jobbar du med Taima?
Älskar du mig Taima?


På engelska

Hallo, Taima! How are you?
Taima do you want to play?
Stop making a fool of yourself Taima!
Food is ready Taima!
Taima come here!
Whats you´re phonenumber Taima?
What do you work with Taima?
Do you love me Taima?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indian namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn