Wahkan

Wahkan har sitt ursprung från Indian namn.

Wahkan betyder:
Sacred (Sioux).
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indian

Mer om Wahkan:
Wikipedia, Wahkan i Google.
Wahkan kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Wahkan blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Wahkan och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indian namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Wahkan klicka här.

Hitta namn som slutar på Wahkan

Namn slutar med ahkan hkan kan an n

Namntestet

Hej, Wahkan! Hur är det?
Wahkan ska vi leka?
Wahkan kom hit!
Men Wahkan sluta dumma dig!
Maten är klar Wahkan!
Stäng av TV:n Wahkan!
Vad har du för telefonnummer Wahkan?
Vad jobbar du med Wahkan?
Älskar du mig Wahkan?


På engelska

Hallo, Wahkan! How are you?
Wahkan do you want to play?
Stop making a fool of yourself Wahkan!
Food is ready Wahkan!
Wahkan come here!
Whats you´re phonenumber Wahkan?
What do you work with Wahkan?
Do you love me Wahkan?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indian namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn