Anga

Anga har sitt ursprung från Indiska namn.

Anga betyder:
From Anga.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indiska

Mer om Anga:
Wikipedia, Anga i Google.
Anga kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anga blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anga och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anga klicka här.

Hitta namn som slutar på Anga

Namn slutar med nga ga a

Namntestet

Hej, Anga! Hur är det?
Anga ska vi leka?
Anga kom hit!
Men Anga sluta dumma dig!
Maten är klar Anga!
Stäng av TV:n Anga!
Vad har du för telefonnummer Anga?
Vad jobbar du med Anga?
Älskar du mig Anga?


På engelska

Hallo, Anga! How are you?
Anga do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anga!
Food is ready Anga!
Anga come here!
Whats you´re phonenumber Anga?
What do you work with Anga?
Do you love me Anga?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn