Amitabha

Amitabha har sitt ursprung från Indiska namn.

Amitabha betyder:
One of the Dhyani Buddhas.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indiska

Mer om Amitabha:
Wikipedia, Amitabha i Google.
Amitabha kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Amitabha blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Amitabha och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Amitabha klicka här.

Hitta namn som slutar på Amitabha

Namn slutar med mitabha itabha tabha abha bha ha a

Namntestet

Hej, Amitabha! Hur är det?
Amitabha ska vi leka?
Amitabha kom hit!
Men Amitabha sluta dumma dig!
Maten är klar Amitabha!
Stäng av TV:n Amitabha!
Vad har du för telefonnummer Amitabha?
Vad jobbar du med Amitabha?
Älskar du mig Amitabha?


På engelska

Hallo, Amitabha! How are you?
Amitabha do you want to play?
Stop making a fool of yourself Amitabha!
Food is ready Amitabha!
Amitabha come here!
Whats you´re phonenumber Amitabha?
What do you work with Amitabha?
Do you love me Amitabha?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn