Uja

Uja har sitt ursprung från Indiska namn.

Uja betyder:
Grow.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indiska

Mer om Uja:
Wikipedia, Uja i Google.
Uja kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Uja blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Uja och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Uja klicka här.

Hitta namn som slutar på Uja

Namn slutar med ja a

Namntestet

Hej, Uja! Hur är det?
Uja ska vi leka?
Uja kom hit!
Men Uja sluta dumma dig!
Maten är klar Uja!
Stäng av TV:n Uja!
Vad har du för telefonnummer Uja?
Vad jobbar du med Uja?
Älskar du mig Uja?


På engelska

Hallo, Uja! How are you?
Uja do you want to play?
Stop making a fool of yourself Uja!
Food is ready Uja!
Uja come here!
Whats you´re phonenumber Uja?
What do you work with Uja?
Do you love me Uja?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn