Ahana

Ahana har sitt ursprung från Irlanska namn.

Ahana betyder:
From the little ford.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Irlanska

Mer om Ahana:
Wikipedia, Ahana i Google.
Ahana kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ahana blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ahana och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Irlanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ahana klicka här.

Hitta namn som slutar på Ahana

Namn slutar med hana ana na a

Namntestet

Hej, Ahana! Hur är det?
Ahana ska vi leka?
Ahana kom hit!
Men Ahana sluta dumma dig!
Maten är klar Ahana!
Stäng av TV:n Ahana!
Vad har du för telefonnummer Ahana?
Vad jobbar du med Ahana?
Älskar du mig Ahana?


På engelska

Hallo, Ahana! How are you?
Ahana do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ahana!
Food is ready Ahana!
Ahana come here!
Whats you´re phonenumber Ahana?
What do you work with Ahana?
Do you love me Ahana?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Irlanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn