Cadee

Cadee har sitt ursprung från Irlanska namn.

Cadee betyder:
Variant of Cady: a rhythmic flow of sounds.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Irlanska

Mer om Cadee:
Wikipedia, Cadee i Google.
Cadee kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Cadee blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Cadee och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Irlanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Cadee klicka här.

Hitta namn som slutar på Cadee

Namn slutar med adee dee ee e

Namntestet

Hej, Cadee! Hur är det?
Cadee ska vi leka?
Cadee kom hit!
Men Cadee sluta dumma dig!
Maten är klar Cadee!
Stäng av TV:n Cadee!
Vad har du för telefonnummer Cadee?
Vad jobbar du med Cadee?
Älskar du mig Cadee?


På engelska

Hallo, Cadee! How are you?
Cadee do you want to play?
Stop making a fool of yourself Cadee!
Food is ready Cadee!
Cadee come here!
Whats you´re phonenumber Cadee?
What do you work with Cadee?
Do you love me Cadee?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Irlanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn