Aeneas

Aeneas har sitt ursprung från Bibliska namn.

Aeneas betyder:
Praised, praiseworthy.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Aeneas:
Wikipedia, Aeneas i Google.
Aeneas kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aeneas blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aeneas och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aeneas klicka här.

Hitta namn som slutar på Aeneas

Namn slutar med eneas neas eas as s

Namntestet

Hej, Aeneas! Hur är det?
Aeneas ska vi leka?
Aeneas kom hit!
Men Aeneas sluta dumma dig!
Maten är klar Aeneas!
Stäng av TV:n Aeneas!
Vad har du för telefonnummer Aeneas?
Vad jobbar du med Aeneas?
Älskar du mig Aeneas?


På engelska

Hallo, Aeneas! How are you?
Aeneas do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aeneas!
Food is ready Aeneas!
Aeneas come here!
Whats you´re phonenumber Aeneas?
What do you work with Aeneas?
Do you love me Aeneas?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn