Padraic

Padraic har sitt ursprung från Irlanska namn.

Padraic betyder:
Patrician; noble. Form of Patrick.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Irlanska

Mer om Padraic:
Wikipedia, Padraic i Google.
Padraic kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Padraic blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Padraic och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Irlanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Padraic klicka här.

Hitta namn som slutar på Padraic

Namn slutar med adraic draic raic aic ic c

Namntestet

Hej, Padraic! Hur är det?
Padraic ska vi leka?
Padraic kom hit!
Men Padraic sluta dumma dig!
Maten är klar Padraic!
Stäng av TV:n Padraic!
Vad har du för telefonnummer Padraic?
Vad jobbar du med Padraic?
Älskar du mig Padraic?


På engelska

Hallo, Padraic! How are you?
Padraic do you want to play?
Stop making a fool of yourself Padraic!
Food is ready Padraic!
Padraic come here!
Whats you´re phonenumber Padraic?
What do you work with Padraic?
Do you love me Padraic?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Irlanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn