Padric

Padric har sitt ursprung från Irlanska namn.

Padric betyder:
Patrician; noble. Form of Patrick.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Irlanska

Mer om Padric:
Wikipedia, Padric i Google.
Padric kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Padric blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Padric och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Irlanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Padric klicka här.

Hitta namn som slutar på Padric

Namn slutar med adric dric ric ic c

Namntestet

Hej, Padric! Hur är det?
Padric ska vi leka?
Padric kom hit!
Men Padric sluta dumma dig!
Maten är klar Padric!
Stäng av TV:n Padric!
Vad har du för telefonnummer Padric?
Vad jobbar du med Padric?
Älskar du mig Padric?


På engelska

Hallo, Padric! How are you?
Padric do you want to play?
Stop making a fool of yourself Padric!
Food is ready Padric!
Padric come here!
Whats you´re phonenumber Padric?
What do you work with Padric?
Do you love me Padric?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Irlanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn