Jonina

Jonina har sitt ursprung från Israel namn.

Jonina betyder:
Little dove.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Israel

Mer om Jonina:
Wikipedia, Jonina i Google.
Jonina kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Jonina blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Jonina och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Israel namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Jonina klicka här.

Hitta namn som slutar på Jonina

Namn slutar med onina nina ina na a

Namntestet

Hej, Jonina! Hur är det?
Jonina ska vi leka?
Jonina kom hit!
Men Jonina sluta dumma dig!
Maten är klar Jonina!
Stäng av TV:n Jonina!
Vad har du för telefonnummer Jonina?
Vad jobbar du med Jonina?
Älskar du mig Jonina?


På engelska

Hallo, Jonina! How are you?
Jonina do you want to play?
Stop making a fool of yourself Jonina!
Food is ready Jonina!
Jonina come here!
Whats you´re phonenumber Jonina?
What do you work with Jonina?
Do you love me Jonina?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Israel namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn