Itzhak

Itzhak har sitt ursprung från Israel namn.

Itzhak betyder:
Laughter. Variant of Hebreiska Isaac.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Israel

Mer om Itzhak:
Wikipedia, Itzhak i Google.
Itzhak kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Itzhak blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Itzhak och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Israel namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Itzhak klicka här.

Hitta namn som slutar på Itzhak

Namn slutar med tzhak zhak hak ak k

Namntestet

Hej, Itzhak! Hur är det?
Itzhak ska vi leka?
Itzhak kom hit!
Men Itzhak sluta dumma dig!
Maten är klar Itzhak!
Stäng av TV:n Itzhak!
Vad har du för telefonnummer Itzhak?
Vad jobbar du med Itzhak?
Älskar du mig Itzhak?


På engelska

Hallo, Itzhak! How are you?
Itzhak do you want to play?
Stop making a fool of yourself Itzhak!
Food is ready Itzhak!
Itzhak come here!
Whats you´re phonenumber Itzhak?
What do you work with Itzhak?
Do you love me Itzhak?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Israel namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn