Dahna

Dahna har sitt ursprung från Italienska namn.

Dahna betyder:
Lady. From the respectful title Donna.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Italienska

Mer om Dahna:
Wikipedia, Dahna i Google.
Dahna kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Dahna blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Dahna och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Italienska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Dahna klicka här.

Hitta namn som slutar på Dahna

Namn slutar med ahna hna na a

Namntestet

Hej, Dahna! Hur är det?
Dahna ska vi leka?
Dahna kom hit!
Men Dahna sluta dumma dig!
Maten är klar Dahna!
Stäng av TV:n Dahna!
Vad har du för telefonnummer Dahna?
Vad jobbar du med Dahna?
Älskar du mig Dahna?


På engelska

Hallo, Dahna! How are you?
Dahna do you want to play?
Stop making a fool of yourself Dahna!
Food is ready Dahna!
Dahna come here!
Whats you´re phonenumber Dahna?
What do you work with Dahna?
Do you love me Dahna?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Italienska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn